The story

Hoe een Mexicaanse, Japanse en Hawaiiaanse man magie creëerde

Signature bowls

Dagverse producten

Gevarieerd menu

Eten of afhalen

Vers gemaakt

Vegan opties

Hoe een Mexicaanse, Japanse en Hawaiiaanse man de beste Poké Bowls en Sushi Burrito’s creëerde

Er was eens in Mexico dat een burrito-verkoper genaamd Eduardo het beu was om steeds dezelfde burrito te rollen.

Hij besloot een pauze te nemen en te ontspannen op het prachtige eiland Hawaï. Tegelijkertijd leefde in Japan een vlijmscherpe sushichef genaamd Akihiro. Zijn vrouw verliet hem voor een andere man en hij besloot weg te gaan van zijn problemen naar het paradijs op Hawaï.

Omdat beide mannen op een pad van zelfontdekking waren, besloten ze surflessen te nemen om coole surfer-dudes te worden. Ze ontmoetten Ailani, de beste leraar van het eiland die hen leerde golven te vangen en hen kennis liet maken met zijn geweldige poke bowls.

Na een vermoeiende dag surfen ploften ze neer op het strand en dronken een paar biertjes terwijl de zon onder ging. Eduardo, Akihiro en Ailani hadden mega honger nadat ze de hele dag enorme golven hadden gepakt. Elke man wilde thuis een gerecht bereiden om met elkaar te delen.

Eduardo kon zijn beroemde burrito’s echter niet rollen omdat hij de Mexicaanse tortilla’s niet kon vinden. Akihiro bood aan om sushi voor hen te maken, maar Ailani wilde in plaats daarvan een poke bowl maken en Eduardo klaagde dat hij niet met stokjes wilde eten. Ze besloten al hun ideeën te combineren en op dat moment werd SUSHITO geboren.